info@relaxdivers.be - 0476 66 33 90
Zwembad De Wauwer - Brusselsesteenweg 65 - 1860 Meise (België)

ADIP/CEDIP – opleidingen

Opleidingen info

Alle opleidingen, van beginner tot instructeur, worden steeds gegeven door onze ervaren instructeurs en volgens de opleidingscriteria ADIP/CEDIP (Association of Diving Instructors & Professionals).

Bij Relax Divers Meise kan je ook starten met een ADIP/CEDIP-opleiding volgens het Franse sterren systeem. ADIP werd in 1997 opgericht door instructeurs, afkomstig uit verschillende organisaties (SDA, PADI, NAUI, CMAS,…). In 1998 werd ADIP lid van CEDIP (Comité Européen Des Instructeurs de la Plongée). ADIP is sindsdien de vertegenwoordiger van het CEDIP-opleidingssysteem in 28 landen, verspreid over de vier continenten. Tussen 2006 en vandaag werden er meer dan 18.000 brevetten uitgereikt die wereldwijd erkend worden.

ADIP-CEDIP – opleidingen

Er bestaan 4 opleidingsniveaus (* tot en met ****) die gericht zijn op de eerder sportieve duikers. Elk opleidingsniveau heeft welbepaalde voorrechten en beperkingen, zoals: diepte, zelfstandigheid, enzovoort. Ook duikers van andere federaties zijn welkom voor een vervolgopleiding.

De prijzen zijn dezelfde als deze van de SDA-opleidingen:

  • 1* brevet: € 275,- (lesboek en verzekering inclusief; exclusief huur materiaal)
  • 2* brevet: € 235,-
  • Dive Medic: € 80,-
  • 3* brevet: € 260,-
  • 4* brevet: € 399,-

 

Diepduikcursussen

Er zijn ook diepduikcursussen, die het mogelijk maken om een brevet te halen waarmee je op grotere dieptes kan duiken en nog vele andere “specialty courses”, zoals Nitrox, droogpakduiken, Eco-diving, enzovoort. Kostprijs vanaf € 75,-.

Instructeurscursussen

Tevens bestaan er 3 niveaus van instructeur. Ook voor deze instructeurscursussen kan je terecht bij Relax Divers Meise, want wij zijn het centrale ITC (Instructor Training Center) van ADIP/CEDIP voor Vlaanderen en Nederland. Instructeursopleidingen worden ook gestart voor individuele kandidaten. Er wordt in samenspraak een programma op maat aangeboden en dit zonder meerprijs. Ook (Assistent) Instructeurs en Divemasters (4*-duikers) van andere federaties zijn welkom voor een vervolgopleiding.

Cross-over

Wij bieden je de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier en aan zeer competitieve prijzen een SDA of ADIP/CEDIP brevet te bekomen op basis van je CMAS, LIFRAS, PADI, SSI, … brevet.

Hieronder zie je het volledige opleidingsschema van ADIP/CEDIP. Klik op het beeld voor de grote versie. Al deze opleidingen kunnen gevolgd worden bij Relax Divers Meise. Neem contact op met de club voor verdere informatie.

CEDIP opleidingen

Opleidingen