Links

Links

Gemeente Meise: Bezoek de officiële site van het gemeentebestuur van Meise, met onder andere informatie over de gemeentediensten en financiën.

Dan Europe: Divers Alert Network (DAN) is een 501 non-profit organisatie dat onderzoek doet naar de veiligheid en de gezondheid van recreatieve scuba duikers. DAN wordt ondersteund door de grootste vereniging van recreatieve duikers in de wereld.

SDA: SDA (Scuba Diving Association) is een duikorganisatie. Zij ontwikkelen educatief materiaal die aan de behoeften van instructeurs voldoen. Zij worden gedreven door een gemeenschappelijke passie voor het beoefenen van duiken en duikopleidingen.

CEDIP/ADIP: ADIP is een organisatie die lid is van CEDIP (voluit: Comité Européen Des Instructeurs de Plongée professionnels). Haar doel is om duikinstructeurs te vormen, de duiksport te promoten en een vlotte afwikkeling van de lessen te bewerkstelligen.

Duiken.be: Deze website bundelt alle duikclubs, winkels, duikmateriaal en talloze andere links in verband met duiken. Bekijk op deze website ook de fascinerende video’s, of bezoek er het actieve duikforum!

Duiklokaties: Hier vind je een overzicht van de bekendste duikplaatsen in België.

Duikbuddy: Een duikbuddy zoeken is nog nooit zo handig geweest!

Easy Divers Academy El Gouna: Breng zeker een bezoek aan de website van het ADIP-CEDIP duikcentrum, met een zeer sympathieke en professionele Belgische eigenaar (Serge) en de beste duikgidsen in de Rode Zee!

Duikclub Relax Divers vakantie clubreis

Duiken clubreis Duikclub Meise

Duikreis

Clubreis Relax Divers Meise