CEDIP Opleidingen

ADIP-CEDIP - opleidingen

Bij Relax Divers Meise kan je ook starten met  een ADIP / CEDIP opleiding  volgens het Franse sterren systeem.


ADIP werd in 1997 opgericht door instructeurs afkomstig uit verschillende organisaties (IDEA, PADI, NAUI, CMAS,…).

In 1998 werd ADIP lid van CEDIP (Comité Européen Des Instructeurs de la Plongée). ADIP is sindsdien de vertegenwoordiger van het CEDIP-opleidingssysteem in 28 landen, verspreid over de vier continenten. Tussen 2006 en vandaag werden er 18.000 brevetten uitgereikt die wereldwijd erkend worden .


Er bestaan 4 opleidingsniveaus (* tot en met ****) die gericht zijn op de eerder sportieve duikers. Elk opleidingsniveau heeft welbepaalde voorrechten en beperkingen zoals diepte, zelfstandigheid, enz...

Ook duikers van andere federaties zijn welkom voor een vervolgopleiding.


De prijzen zijn dezelfde als deze van de IDEA-opleidingen :


1* brevet :  275€, lesboek en  verzekering  incl. ex. huur materiaal

2* brevet : 235€,

 Dive Medic : 80€

3* brevet : 260€

4* brevet : 399€


Er zijn ook diepduikcursussen, die het mogelijk maken om een brevet te halen waarmee je op grotere dieptes kan duiken, en nog vele andere "specialty courses" zoals Nitrox, droogpakduiken, Eco-diving enz. Kostprijs vanaf 75€.


Tevens bestaan er 3 niveaus van instructeur. Ook voor deze Instructeurscursussen kan   je terecht bij Relax Divers Meise want wij zijn het centrale ITC (Instructor Training Center) van ADIP/CEDIP voor Vlaanderen en Nederland. Instructeursopleidingen worden ook gestart voor individuele kandidaten. Er wordt in samenspraak een programma op maat aangeboden  en dit zonder meerprijs. Ook (Assistent) Instructeurs en Divemasters (4*-duikers) van andere federaties zijn welkom voor een vervolgopleiding.


Cross-over

Wij bieden je  de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier en aan zeer competitieve prijzen een IDEA of ADIP/CEDIP brevet te bekomen op basis van je CMAS , LIFRAS , PADI , SSI ... brevet.


Hieronder zie je het volledige opleidingsschema van ADIP/CEDIP. Klik op het beeld voor de grote versie. Al deze opleidingen kunnen gevolgd worden bij Relax Divers Meise. Neem contact op met de club voor verdere informatie.
Naar : IDEA-opleidingen

CEDIP opleidingen